Speciale programma’s


HUIFKARTOCHT  

 

Verken het mooie landschap op onze huifkar, getrokken door paarden. De rit duurt minimaal 2,5 uur. Geniet van de frisse buitenlucht en drink het heerlijke vers getapte Bakkersbier. Want een 15 liter vat en een fles likeur en alcoholvrije drankjes zijn aan boord en inclusief.

Onder het genot van  gezellige muziek rijdt u door het mooie Munsterlandse landschap. In ons buurland Holland naar de kaasmakerij(aanmelding wenselijk) of naar de romantische Haarmühle. Voor onderweg gaat er ook een kleine lekkernij mee.

Met onze uitgebreide huifkar en onze ervaren koetsiers, geniet u van het mooie Munsterland en de frisse buitenlucht.

Prijs:
Vanaf 6 personen per uur 88 euro all-in
Vanaf 8 personen per persoon 22 euro all-in

 

Aanvraag

 

 

 


 

FIETSEN 

 

Of U nu uw eigen fietsen meeneemt ,of onze hotelfietsen gratis leent. U krijgt van ons routekaarten, geheime tips en op wens een lunchpakket mee. Uw eigen fietsen kunt u kosteloos en veilig in de fietsgarage van het hotel zetten. Misschien wilt een internationale fietsroute? Daarvoor is de route naar onze Nederlandse buren heel geschikt.

Of u nu voor de comfortabele fietsroutes of voor de grens en smokkelroutes kiest, u maakt de keuze! Doorkruis de oeroude natuurgebieden en bossen. Mythische plekjes zoals het “Schwatte Gat” Historische plaatsen zoals de “ Duivelsmolen” of de Galgenbulten.

Alles maakt de fietsroutes om en in Alstätte tot iets bijzonders.

 

Aanvraag

 

 

 


 

 SCHUTTERSFEEST  

 

Voor diegene die het wel of niet kent. Blijft deze activiteit op ons programma iets bijzonders. Het Schuttersfeest! Op de feestweide , direct aan de Bakkers Schoppe(schuur) Ongeacht het weer onder een groot met riet bedekt paviljoen.

Het gezellig samen zijn, onder het genot van een drankje. Staan bier van het vat, “Zielwasser” en alcoholvrije drankjes kosteloos tot uw beschikking. En met behulp van een instructeur schiet u de vogel trefzeker van de stang. Plezier voor allen.

Deze activiteit kunt u bij ons boeken op de zaterdag met minimaal 16 personen. Een bijzondere eer geldt voor de schutterskoning of koningin. Een kroniek, ingegraveerd voor de eeuwigheid. Zodat u altijd aan het Bredeck – Bakker – event herinnerd wordt. Alle koninklijke hoogheden worden elke twee jaar bij Bredeck Bakker uitgenodigd om mee te doen aan het grote Keizersschieten.

 

Prijs: Vanaf 12 personen te boeken, per persoon 22 euro all-in.

 

Aanvraag

       

                                   

 


 

 DANSAVOND

 

Onze muziek met briljante ritmes, bekende schlagers en oude hits brengen u in de juiste stemming. Zowel de D.J als ook de band hebben jarenlange ervaring en zorgen voor een perfecte stemming. Geen nachtelijke tochten door de Pampas naar de nabij gelegen boerendisco. Kunnen we u het nog meer naar de zin maken? Onze thema avonden voor ieders wat wils. Dans in de maand mei. Een groot dansfeest op de laatste dag van April, letterlijk en figuurlijk de maand mei indansen. Kersentuin – Party. Oogst – dank feest. Adventsfeesten. Oktoberfeesten en Silvesterbal, een groots oud en nieuw feest.

Laat u meevoeren in ongelooflijke party atmosferen … Een uitgelaten Party of polonaise, onze jongens doen het allemaal. En niet te vergeten de leuke groep aan de tafel naast u….. want plezier werkt aanstekelijk.

 

Aanvraag

 

 

 

 


 

BAKKERS FUSELSCHÖPPKEN 

 

Oude gevonden recepten en andere schriftstukken hebben ons ertoe verleidt, om op een zeer oude manier zelf kruidenlikeuren te maken. Met veel fantasie hebben wij zelf een kleine branderij en een klein cafeetje waar men de likeuren kan proberen ingericht. En haalden nog enkele instrumenten uit de Doornroosjetijd. Ontmoet ons in het Bakker foezelstokerijtje voor het ‘zwarte uurtje’’. Wanneer het langzaam donker wordt, leert u de geheimen van het bereiden van de kruidenlikeur kennen. Ontdek het verhaal van de likeurkransjes van de oude dames en hoe men borrelschulden en dingen die men op de kerfstok had, afrekende.

Het ligt aan u, hoeveel borreltjes u deze avond begeleiden.

 

Aanvraag

 

 

 

 

 


 

MARKT ENSCHEDE

 

Als toerist van het west Munsterland, moet u beslist een kijkje over de Nederlands-Duitse grens werpen. En onze buren bezoeken. Ongeveer 12 kilometer van Alstatte ,bevindt zich de levendige universiteitsstad Enschede. Een aanbeveling voor iedere toerist is de vis, bloemen en goederen markt. Meer dan 400 aantrekkelijke kraampjes in de binnenstad. Op het van Heekplein.

Op de “oude markt” zijn vele cafeetjes met gezellige terrasjes waar het heerlijk vertoeven is. En men het flanerende publiek gade kan slaan.

Om 11 uur vertrekt de bus naar de markt in Enschede. Geniet tussendoor van de heerlijke typische Hollandse cafeetjes  en plaatselijke gerechten. Terugreis om half 4 of in overleg met de buschauffeur.

 

Aanvraag

 

 

 

 

 


PREISKEGELN

 

 

Op de kegelbaan kunt U kegelen om de hoofdprijs. De beste kegelaar krijgt van ons een prachtige prijs.

 

Aanvraag