Programma 3 (3 dagen)

FIETS HET WEEKEND IN!

 

Fietsen langs kuddes van wilde runderen, o.a. de Schotse Hooglanders. Die vrij rondlopen en  door het grandioze veen en moorlandschap trekken. Doorkruist U oeroude beschermde natuurgebieden. Mythische plekken zoals het “Schwatte gat”. Historische plekken zoals de “Teufelsmuhle”of de “Galgenbulten” Dat maakt de fietstocht in Alstatte tot iets bijzonders.

 


 

Vrijdag – de Witte Veen tour

De gastvrouw begroet U met een likeurtje uit eigen branderij. En heet U van harte welkom in Alstatte. Bij aankomst in de morgen ,heeft U de mogelijkheid tijdens de lunch iets van de kleine kaart te kiezen. Vandaag is het tijd voor de Fietsdag! U kunt uw eigen fietsen gebruiken, maar u kunt ook fietsen kosteloos lenen van het hotel. U krijgt van ons routekaarten, geheime tips en op wens een lunchpakket mee. Onze fiets-reparatieservice voor onderweg zorgt dat U onbekommerd op pad kunt.

 

 

19.00 uur Diner: Driegangenmenu van uitstekende kwaliteit-Buffet Als de zon schijnt is er in de Kersentuin een Braziliaans Grill We laten het aan U over waar U daarna  uw drankje nuttigt,  of in de Kersentuin of in de bar. Graag reserveren wij voor u de kegelbaan, Of gaat u lekker los op de dansvloer.

 


 

Zaterdag – Smokkel-route

9.00 uur een uitgebreid ontbijtbuffet.

Aansluitend een fietstocht. Via smokkelpaadjes met de fiets het Munsterland en Holland ontdekken.

19.00 uur een groot Buffet met regionale specialiteiten. Voor ieder wat wils. Bij mooi weer kunt u eten in de Kersentuin.

Vanaf ca. 21.00 uur de Dansavond. Dans op uw lievelingslied de zondag in. In het voorjaar en in de zomer inde Kersentuin, met een cocktailbar en onder oude bomen.

 


 

Zondag – Koeienveld – Tour

8.30 uur -13.00 uur een uitgebreid Brunchbuffet

Fietstour door de weilanden.
Spring maar weer op de fiets. Het vet moet weg.
Fietstocht door het heidegebied. Wonderbaarlijk mooi.

14.00 uur: de terugreis naar huis kan beginnen

 

 

Aanvraag

 

AGB