PROGRAMMA 1 (3 DAGEN)

 

3-DAGEN PLEZIER … VRIJ FEESTEN

 

Geniet bij ons van het mooie Munsterland. Het karakter van het dorp Alstatte en de frisse buitenlucht. Maar net zo belangrijk als het mooie landschap en het keurig verzorgde hotel is natuurlijk dat er hier “ iets “ gebeurt. Heel veel plezier en vermaak voor kleine en grote groepen. Een programma vol plezier.

 


 

Jouw Vrijdag  – dag 1

Hartelijk welkom.
Direct bij aankomst ontvangen we u met een borreltje uit eigen branderij. En een beschrijving van het programma? Bij aankomst s’morgens, is er de mogelijkheid  een gerecht te kiezen van de kleine kaart. Aansluitend kunt u een wandeling maken door ons dorp of genieten van een lekker Bakkers-biertje, in onze gezellige “kneipe” (bar) of in de kersentuin.

19.00 uur Dinner:
Zorg voor een lekkere trek, want ons vriendelijke personeel zorgt voor een wonderbaarlijk 3-gangen-menu. Vrijdags is er een Braziliaans Grill-buffet in de kersen tuin.

20 Uhr Partytime

Vrijdags brasiliaans BBQ in de “Kirschgarten”.

 


 

Jouw zaterdag – Dag 2

9 uur een uitgebreid ontbijtbuffet

10 uur of 13.30 uur En huifkartocht “all-in“. Ca. 2 ½ uur. Hoog op de gele wagen……inclusief drankjes.

Ca. 12.30 uur middageten:
In de keuken gaat het er heet aan toe. Gestoofde ribbetjes, verse braadworst naar origineel Munsterlander recept.

Namiddag:  Preiskegeln, kegelen om de hoofdprijs. Bent U de beste kegelaar? De winnaar krijgt een supermooie prijs van het huis.

19.00 uur Seizoensgebonden thema buffet. Vers bereidt door onze koks ,die werkelijk begrijpen wat lekker is.

21.00 uur Live- muziek en entertainment of een party met disco en D.J. Trek iets leuks aan, want mooi wordt het sowieso.

 

 


 

Jouw zondag – dag 3

8.30 uur – 13.00: een uitgebreid brunchbuffet.

Vanaf 10.00 uur : Goedemorgen Alstätte: Fruhshoppen in de grote kersentuin of een fietstocht maken naar de  historische watermolen, met fietsen van het hotel.

14.00 uur: terugreis naar huis.

Tot de volgende keer!

 

 

Aanvraag

 

AGB